On vols anar?
On vols anar?
El teu origen
La teua destinació
El teu origen
La teua destinació
Tornar a notícies

Descarrega´t l´app oficial de l´autobús a Alcoi

19 d’octubre de 2015
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppShare
App autobús Alcoy

Cada vegada més persones busquen relacionar-se amb el seu entorn a través de la tecnologia mòbil que fa la vida més fàcil. I per això, Alcoi disposa ja de la seua pròpia aplicació per al servei de transport urbà en autobús. Amb l´ app oficial de Subus Alcoi els usuaris poden consultar informació i notificacions en temps real, incidències i molt més. Una forma de tenir en el palmell de la teua mà tot el que necessites per a moure´t per la teua ciutat en autobús.

Informació en temps real i actualitzada

L´ aplicació, desenvolupada conjuntament amb l´Ajuntament d´Alcoi, pretén oferir al ciutadà tota aquesta informació per a que el servei de transport urbà siga més senzill, pràctic i fàcil d´utilitzar, permetent estalviar temps a les persones que l´utilitzen.

Per això, informa de qualsevol incidència que tinga lloc. Aquestes queden reflectides en l´ aplicació, que les mostrarà en la mateixa pantalla d´inici per a que el usuari encontre en ella tota la informació important d´una vegada. Per als usuaris d´Android compta a més amb un widget amb el que no fa falta entrar en l´ app per a consultar les dades.

Saber quan arribarà el proper autobús i utilitzar un sistema d´alarma son algunes de les seues avantatges més pràctiques. Així ens podem despreocupar i no tenim que estar mirant l´hora contínuament. El sistema ens avisarà de que queda poc temps per a que el vehicle passe per la parada que hem seleccionat. Una magnífica manera de no perdre un minut i gestionar el nostre temps de forma productiva, evitant esperes innecessàries.

També podem conèixer quant CO2 l´estem estalviant al medi ambient amb la nostra decisió d´utilitzar el transport públic.

Favorits e integració amb Google Street View

Per a tenir tot el més a mà possible, la app Subus Alcoi permet marcar com favorites línies i parades. D´aquesta manera ens resultarà més fàcil utilitzar aquesta aplicació a diari. Una altra de les facilitats que oferix és disposar d´un lector de codis QR integrat que permet obtenir informació a través de Google Street View, que està integrat dins de l´aplicació.

Així, podem ubicar en el mapa les parades que ens interessen i tenim l´opció de conèixer els punts d´interés d´Alcoi. Això es possible gràcies a la connexió amb Google Places, que mostra la informació turística o de serveis.

Descàrrega disponible en Android e IOS

Els usuaris que vullguen gaudir de totes aquestes avantatges poden descarregar ja gratuïtament l´aplicació Subus Alcoi, tant pel sistema Android como per IOS.

Per últim, és important senyalar que l´app està desenvolupada amb l´ ànim de que poda usar-se amb comoditat en qualsevol dispositiu, siga el que siga el tipus i grandària de pantalla. A més a més, els seus colors son visibles sota la llum del sol i està adaptada a un estudi sobre la posició ergonòmica dels dits.

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppShare

Etiquetes: